Szállítási információk

 

Személyes átvétel üzletünkben

 

Önnek lehetősége van a webáruházban megrendelt termékeket az alábbi címen személyesen átvenni:  4400 Nyíregyháza Korányi Frigyes u.5. (Intersparban)

Személyes átvétel esetén nincs szállítási és utánvételi díj.
 

 

Szállítási feltételek

 

Házhoz szállítás esetén a csomagokat a GLS futárszolgálat munkanapokon 08-17 óra között kézbesíti. Csomagszám alapján információ a +36 29 88 66 70 telefonszámon kérhető.
 
Szállítási címként célszerű olyan címet megadni,ahol a fent megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését. A szállítást megelőző napon e-mailben értesítjük a csomagok következő munkanapi érkezéséről.  annak teljes összegét a futárnak.
 
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.
 
A fizetendő végösszegről visszaigazoló e-mailt küldünk, amely minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagon, termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
A házhoz szállítás díja futárszolgálattal: 1990 Ft
Utánvét díja400 Ft

Személyes átvétel esetén nincs szállítási és utánvételi díj.
Minimum rendelési érték utánvételes rendelésnél: 2490 Ft


GLS Csomagpontra szállítás

Kérheti GLS csomagpontra történő kiszállítást is, ehhez a rendelés során ki kell választania oldalunkon az Önnek leginkább megfelelő csomagpontot. A csomagautómatánál csak bankkártyával tud fizetni.
 
A csomagponton történő átvétel: bruttó 1990 Ft
Utánvételi díj: bruttó 400 Ft
 
Minimum rendelési érték utánvételes rendelésnél: bruttó 2490 Ft
 
MPL 

 

GLS kiszállítás bruttó 25.000,- Ft rendelési érték felett Magyarország területén belül INGYENES.

MPL kiszállítás bruttó 40.000.- Ft rendelési érték felett Magyarosrszág területén ingyenes.